To piger sex sex under menstruation

aug En læser har spurgt mændene på cataloganunturi.eu, hvad de siger til have sex, når hun har menstruation. Hun spurgte: "Sex under cataloganunturi.eu eller no go". " Ligegyldigt, et håndklæde under sengen så det ikke kommer ud over det hele, og så bare i gang". "Det er videnskabeligt bevist, at kvinder er mest. Menstruation er den blødning fra skeden, som piger begynder at få, når de er kønsmodne og er i stand til at blive gravide gennem ubeskyttet samleje. Det blod, der kommer ud af under menstruationen indeholder altså den afstødte slimhinde fra livmoren og lidt frisk blod fra nogle overfladiske blødninger i livmoren. Det kommer helt an på begges holdning til det. Nogen piger synes det er vildt ubehageligt at have sex under menstruation, hvor andre slet ikke har noget imod det. Det der skal tages højde for er, at det jo godt kan risikere at svine lidt, hun bløder jo trods alt. Det kan dog "styres" ved at have sex i badet.

To piger sex sex under menstruation -

Derfor skal menstruationsbindene helst være så tynde, så de næsten ikke eksisterer. Snakker man tingene igennem, undgår man, at det bliver en belastning for forholdet. Det betyder ikke, at man kan tage den med ro resten af månedens dage. Hvis du ikke bruger beskyttelse, så ja. Jeg kan glæde dig med at din menstruation sansynligvis bliver kortere med alderen. Det er ikke en udbredt sexet tanke, at der er blod med i legen.

To piger sex sex under menstruation -

Så sent som i erne og erne undersøgte amerikanske forskere i fuldt alvor, om menstruationsblodet var giftigt. En typisk menstruationsblødning indeholder ml blod det svarer til spiseskefulde. Afstemning Har du selv været med til at mobbe nogen? Menstruation er den blødning fra skeden, som piger begynder at få, når de er kønsmodne og er i stand til at blive gravide gennem ubeskyttet samleje. Det blod, der kommer ud af under menstruationen indeholder altså den afstødte slimhinde fra livmoren og lidt frisk blod fra nogle overfladiske blødninger i livmoren. 1. jun Nu har vi haft en debat med anal-sex, og ville nu se hva folk siger til sex under menstruations perioden.. Det siges jo at det den perioden hvor pigerne er mest liderlige, og mest tændte.. hva siger i til sex under den periode.. Min personlige holdning: Jeg har ikke det store problem med det, da jeg ved det. Mange kvinder oplever, at de får mere lyst til sex, når de har menstruation, og det er helt normalt. Når man får menstruation, sker der nogle ændringer i kroppens hormonbalance, og de ændringer kan blandt andet medføre mere lyst til sex. Det er også ændringer i hormonbalancen, der fx gør at nogle kvinder oplever.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *